Ambasadorul Macedoniei, în vizită la Neamț

După vizita ambasadorului Argentinei în România – Claudio Perez de săptămâna trecută, astăzi în Neamț a fost prezent Ambasadorul Republicii Macedonia în România – Pandele Lazarevski. Acesta a fost primit de prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.

În cadrul întâlnirii s-a discutat cu privire la stabilirea unor legături între instituţii, autorităţi publice şi agenţi economici din judeţul Neamţ şi Republica Macedonia şi la identificarea unor domenii investiţionale de interes comun, în vederea dezvoltării cooperării bilaterale. Prefectul a făcut o scurtă prezentare a elementelor de atracţie pe care judeţul Neamţ le are: mănăstiri, vestigii istorice, Parcul Naţional Ceahlău, lansând o invitaţie pentru Excelenţa Sa în vederea promovării potenţialului turistic şi economic.

Excelenţa Sa a mulţumit pentru calda primire şi a asigurat autorităţile din Neamţ de toată disponibilitatea Domniei Sale în vederea realizării unor legături cât mai puternice între judeţul Neamţ şi Macedonia. La întâlnire au mai participat viceprimarul municipiului Piatra Neamţ, Aurelia Simionică, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, Mihai Apopii şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Andrei Ignat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !