Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Aleile din Cimitir au fost modernizate – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Aleile din Cimitir au fost modernizate

Echipele Primăriei Roman continuă lucrarea de modernizare a aleilor din Cimitirul Eternitatea, care să fie gata până la Paște.

În principiu, aleile din Cimitir au fost terminate, mai trebuie amenajate doar cele două trotuare care duc de la turnul de la intrare și până la biserică. S-a modernizat și trotuarul de pe lângă gardul Cimitirului. “Acum sunt alei pavate, atât pe stânga, cât şi pe dreapta aleii principale. Toate aleile au fost asfaltate”, a anunțat primarul Laurențiu Leoreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !