1,2 miliarde pentru sărbătorile de iarnă

Conducerea Primăriei Roman solicită consilierilor locali deblocarea sumei de 1,2 milioane de lei pentru organizarea manifestărilor şi activităților specifice sfârșitului de an 2014: Ziua Națională a României, Nunta de Aur, Carnavalul de Crăciun, Caleașca lui Moș Crăciun, Festivalul de Datini și Obiceiuri ,,Roman Metropolitan”, ședința festivă de sfârșit de an a Consiliului Local și Revelionul 2015. Încă 500 de milioane de lei vechi sunt alocați de la CJ Neamț.

Carnavalul de Crăciun va avea loc pe 18 decembrie, prilej cu care se va desfăşura un spectacol şi parada costumelor, la care vor participa elevii din instituțiile de învățământ din municipiul Roman, formaţii locale și profesioniste, eveniment pentru care sunt necesare fonduri pentru pachete-cadou destinate copiilor participanți, premii care se vor acorda pentru cele mai

frumoase costume și interpretarea artistică, amenajarea scenei, contravaloare prestație artiști la spectacolul organizat, sonorizare, prezentator, crăciunițe, Moș Crăciun.

De asemenea, în ajunul sărbătorii de Crăciun, Moș Crăciun sosește cu caleașca cu daruri pentru copii, având de parcurs mai multe trasee prin cartierele municipiului, prilej cu care se vor împărți pachete-cadou tuturor copiilor prezenți pe traseul stabilit prin cartierele municipiului, pentru care sunt necesare fonduri pentru animatori Moș Crăciun și Crăciunițe, sonorizare, pachete-cadou

pentru copii.

 

La acestea se adaugă cheltuielile pentru ziua de 1 Decembrie, dar și pentru ședința frestivă a aleșilor locali și Revelionul în aer liber, pentru care nu s-au stabilit încă și invitații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !