112

Accidente în Roman și zonă

112Luni, 16 noiembrie, două accidente s-au  produs în zona Romanului. Unul a avut loc pe strada Tineretului, iar un altul în comuna Ion Creangă. Două minore au fost accidentate.

Primul accident a avut loc în jurul orei 12.45, pe strada Tineretului. Conform polițiștilor, un bărbat de 69 de ani, din Traian, a lovit cu mașina o minoră de 12 ani, din Poienari,ce se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Tot în jurul orei 12.50, o altă minoră de 8 ani, din Ion Creangă a fost accidentată de un autoturism condus de către un băcăuan de 45 de ani, în timp ce aceasta s-ar fi angajat în traversarea drumului fără să se asigure. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a reieșit că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !