Radu Vatavu a renunțat la Roman2000

radu vatavuDupă trei ani timp în care a condus Asociația Roman2000, ce se ocupă de cele trei centre sociale ale Romanului, Radu Vatavu a renunțat la funcție. Conducerea Primăriei Roman caută o altă persoană potrivită.

Radu Vatavu a condus activitatea de la Casa Bunicilor, Casa Pâinii și Centrul de zi pentru copiii defavorizați. Conform primarului Laurențiu Leoreanu, acesta și-a dat demisia săptămâna trecută: „Ne despărțim amiabil. Din ce știu, și-a găsit un alt loc de muncă mai bine plătit. Îl înțeleg. Îi mulțumesc pentru colaborare. Vom scoate la concurs postul în perioada imediat următoare”.

Din informațiile noastre, Radu Vatavu a plecat din funcția de la Asociația Roman2000 pentru a ocupa un post la un cabinet parlamentar.

Numele lui Radu Vatavu este cunoscut de foarte mulți romașcani mai ales pentru legătura cu Teatrul Dan Alecsandrescu, unde este și regizor, și actor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !