Locuri de parcare „sublicitate”

piata parcare taxaUnii romașcani preferă să nu plătească 100 de lei pe an pentru un loc de parcare și așteaptă prima rundă de organizare a licitațiilor. Numai că, în zonele unde locatarii dețin mai multe mașini, riscul de a nu mai prinde un  loc de parcare crește.

Un exemplu este cel al parcării de la dispensarul din Bogdan Dragoș de vizavi de Poliție unde s-au sublicitat locurile, dar va urma o nouă rundă de licitare, existând deja un interes al celor care dețin două autoturisme, spun autoritățile. În Roman există peste 3.000 de locuri de parcare și doar în unele zone proprietarii de mașini au avut norocul de a-și păstra un loc fără a se prezenta la licitație. Prețul de pornire la licitația pentru locurile de parcare este de 100 de lei pe an și foarte rar au fost situații în care proprietarii s-au bătut în oferte pentru un astfel de loc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !