Elevii romașcani au trecut de etapa judeţeană a Concursului “Raluca Ripan”

elevi scoalaSâmbătă, 20.05.2016, s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială Nr.11 Piatra Neamţ, etapa judeţeană a Concursului “Raluca Ripan”, adresat elevilor de clasa a VII-a, aflaţi la debut în descifrarea tainelor disciplinei chimia. Printre cei care au promovat la etapa superioară a concursului se numără și două eleve romașcane.

“La etapa județeană au fost înscrişi 43 de elevi, au participat la probă 41 de elevi şi au fost selectaţi pentru etapa naţională un număr de 4 elevi, conform numărului fixat de participanţi pe judeţ.  Felicităm deopotrivă elevii şi profesorii lor şi le dorim succes în activitatea de pregătire intensă şi în marea confruntare naţională”, a declarat profesor Ioana Tudoran-Moga, inspector școlar. .
S-au remarcat cu rezultate deosebite în ceea ce priveşte promovarea la etapa superioară a concursului, elevele:  Elena Filip-Muraru, de la Colegiul Naţional”Petru Rareş” Piatra Neamţ – profesor îndrumător Florica Ionică, Ruxandra Daniela Tonilă, de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” Roman – profesor îndrumător Liliana Iliuţă, Ioana-Ana-Maria Leancă, de la Şcoala Gimnazială“Vasile Alecsandri” Roman – profesor îndrumător Ecaterina Popa și Simina Sturzu-Cosma, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Piatra Neamţ – profesor pregătitor Mihaela Şum. Lotul judeţean va participa la etapa naţională care se va desfăşura în perioada 9-12 iunie la Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !