Femeia suspectată că și-a ucis soțul rămâne arestată

profesor criminalaAna Zaharia, profesoara din Roman bănuită că și-a ucis soțul și l-a tranșat, va rămâne după gratii. Pe 16 septembrie, imediat ce a  aflat că va fi reținută pentru 30 de zile, femeia a contestat decizia magistraților de la Tribunalul Neamț. Astăzi, cei de la Bacău nu au luat o decizie favorabilă suspectei.

Astăzi, la Curtea de Apel Bacău s-a decis ca Ana Zaharia să rămână arestată preventiv. Conform soluției magistraților băcăuani, aceasta își va ispăși pedeapsa: “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata ZAHARIA ANA, împotriva încheierii nr.48/U din 16.09.2015, pronunţată de Tribunalul Neamţ în dosarul nr.2503/103/2015. În baza art.275 alin.2 Cpp obligă inculpata să plătească statului suma de 300 lei cheltuieli judiciare. Definitivă”.

Cu alte cuvinte, Ana Zaharia nu mai are o altă cale de atac. Deocamdată anchetatorii nu au venit cu informații suplimentare în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !