HCM Roman, pe podium în Cehia

În perioada 18-22 august, echipa de handbal feminin HCM Roman s-a aflat în Cehia, acolo unde, în localitatea Hodonin, a participat la un puternic turneu amical, “Slovácký pohár 2015″. În cele cinci partide disputate, echipa romaşcană a obţinut patru victorii şi o înfrângere. La turneu au participat cele mai puternice echipe de handbal din zona Europei.

În cele cinci partide disputate, echipa romaşcană a obţinut patru victorii şi o înfrângere. În ultimul meci pe care l-a disputat în cadrul turneului, sâmbătă, 22 august, HCM Roman a pierdut în faţa vicecampioanei Rusiei.

Irina Glibko inter stânga la HCM Roman a primit titlul de cel mai bun  golgheter. Irina a fost, în trecut, și componentă a naţionalei Ucrainei participantă la Campionatele Europene şi Mondiale de handbal feminine. HCM Roman va continua pregătirile în această săptămână, în vederea primului meci al noii ediţii de campionat, care este programat vineri, 28 august, în deplasare, la HC Zalău.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !