furt portofel

A furat geanta unei femei din Gara Roman și a fost prins

furt portofelSâmbătă, polițiștii romașcani, aflați în patrulă, au depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din Bacău, care a sustras o geantă de voiaj lăsată nesupravegheată de către o femeie de 63 de ani, din Dulcești, pe scările de la intrarea într-un magazin amplasat în zona Staţiei CFR Roman.

La scurt timp, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat pe str. Ștefan cel Mare, în zona unei staţii peco, având asupra sa geanta de voiaj aparţinând victimei. Prejudiciul de circa 400 de lei, reprezentând contravaloarea genţii şi a bunurilor aflate în aceasta, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Sfaturile polițiștilor:

Atenție la bunurile dumneavoastră!

-Dacă sunteți într-un loc aglomerat nu țineți poșeta lateral sau în spatele dumneavoastră. Țineți-o la vedere, cât mai strâns, sub braț;

-Acordați mai multa atenție poșetelor decât plaselor cu cumpărături, hoții speculează aceasta neglijența;

-Nu va expuneți ostentativ, cu bijuterii, telefoane, bunuri cu valoare mare;

-Când urcați într-un mijloc de transport, verificați încuietoarea poșetei sau buzunarul in care aveți banii;

-Nu vă angrenați în discuție cu persoane necunoscute;

-Mare atenție când constatați că pe stradă ori la ieșirea dintr-un magazin sau alt loc aglomerat, persoane străine se ciocnesc din greșeala de dumneavoastră. Aceștia pot fi uneori hoți, iar “coliziunea” este regizată. Controlați-vă imediat geanta, portofelul, chiar de față cu ei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !