CanCan romașcan a dispărut de pe Facebook

cancan1Cel mai probabil că, în urma reclamațiilor depuse de autorități și persoane fizice la Poliție, pagina de Facebook a celor care semnau sub “sigla” CanCan Romașcan a fost ștearsă.

Deși ieri, 24 februarie, pagina de socializare, care număra măcar 10.000 de prieteni sau like-uri, era activă, însă astăzi aceasta nu mai poate fi găsită pe Facebook. Vorbim despre pagina de Facebook în care era atacat în special actualul primar și aparatul din Primărie, dar în unele cazuri se regăseau și subiecte care vizau direct „atacul la persoană”.

cancan bozomalaÎn urmă cu o săptămână, întrebat de News-Roman despre demersurile și stadiul cercetărilor în acțiunile demarate de angajați ai Primăriei Roman, primarul Laurențiu Leoreanu a declarat că nu mai este interesat de subiect și își lasă angajații și autoritățile îndreptățite să își facă treaba. În urmă cu vreo trei luni, edilul comunica presei locale faptul că a aflat, de la angajații din subordine, că au demarat procedurile de a reclama la autorități – Poliție și procuratură – modul în care se publică informațiile pe pagina CanCan.

De la înființarea paginii de Fscebook, în urmă cu vreo cinci ani, la scurt timp după apariția în mediul online a site-ului News-Roman, CanCan a strâns peste 10.000 de like-uri, deși multe din informațiile de acolo nu puteau fi verificate, erau axate pe atacul la persoană sau copiate, în mod grosolan, de pe site-urile de informații din Roman și județ. News-Roman a fost obligat să-și modifice structura site-ului pentru a evita copy-paste-ul.

În acest moment, pagina de Facebook nu mai există, dar există, în schimb, site-ul creat de artizanii CanCan romașcan.

 

One thought on “CanCan romașcan a dispărut de pe Facebook

  1. Foarte bine ca l-au blocat scriau numai niște minciuni și dezinformări si erau doar câțiva care comentau acestea făcând parte din aceeași echipă ,ca dacă cumva comentai și nu spuneai ca ei sau le spuneai adevărul te blocau și îți ștergeau momentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !