Scrisoare pentru PSD-iști și independenții PSD: Căutați-vă de treabă la altă masă!

prostia Dragi maeștri ai campaniilor electorale care credeți cu tărie că Facebook-ul votează și creați tot felul de conturi false prin care vă exprimați toate inepțiile, am rugămintea prietenoasă, acum, să țineți presa departe de mizeria în care vă lăfăiți cu atâta plăcere!

postare facebookPe facebook-ul “colegului” de presă George Harabagiu, care se intitulează pe acest important Facebook – Nelu Gardianul, a fost postat un comentariu în care apare numele meu asociat cu cel al unui post de televiziune la care colaborez de la înființare. Spune Maria Focșa, un postac cu poza de profil trandafirul și prieteni numai de la PSD, cu Titi Holban în frunte (despre care tot pe Facebook se spune că și-a făcut casă de vacanță pe bani europeni, deturnați), că nu știu cine mi-a dat mie o televiziune. Fals și jegos. Nu că nu m-aș pricepe și nu mi-aș dori, dar alăturarea mea, într-un mod discreționar, de anumite persoane este regretabil de prostească. Gestioneaz, acum, două site-uri de informații, când o să am și o televiziune o să se afle, așa cum s-a aflat că am făcut campanie pentru PSD (două săptămâni) și am făcut public acest lucru, pentru că este lumea sătulă de ipocriți și jegoși. Este drept că nu am povestit public nimic din viața partidului din acea perioadă, dar în cazuri de genul acesta cred că niciodată nu este prea târziu de scris, mai ales că e momentul – ultima săptămână de campanie.

În virtutea bunelor relații, îl rog pe distinsul candidat superindependent din partea PSD să șteargă inepțiile comentatorilor, pe care le-a citit și le-a și apreciat. Măcar pentru că am stat de câteva ori în aceeași cameră și am respirat același aer din sediul PSD.

Precizez că, pe timpuri, am lucrat și la televiziunile RomTV (actuala RomanTV) și TopALL și, dacă tot țineți morțiș să mă băgați în chestiuni politice care nu mă privesc, vă promit că pot coborî și eu la nivelul vostru, iar eu știu și pot să scriu pe înțelesul tuturor, cu fapte ce pot fi verificate și, din păcate – pentru unii, în detrimentul PSD. Dar, părerea mea, este că nu se merită să ne războim. Eu una nu am nicio funcție de pierdut. Tot ceea ce vreau este să mă lăsați să trăiesc nevedetă, iar eu nu vă încurc.

Sunt sigură că mesajul meu este corect înțeles și că, în această albie electorală, prefer să nu fiu menționată, altfel mă voi simți mai importantă decât trebuie. Și nu trebuie.

Claudia Matei

2 thoughts on “Scrisoare pentru PSD-iști și independenții PSD: Căutați-vă de treabă la altă masă!

  1. Claudia nu te dezminti „Fals si jegos”…..pomenesti un nume fara sa te informezi casa a fost cumparata prin banca cu 14.ooo euro in 2011 de la fiul meu ca o lua banca fiind ipotecata iar banii „deturnati”in 2015(proiect)…..curat murdar ar zice nenea IANCU.

    1. Exact asta spuneam – pe Facebook se spun vrute si nevrute. Tocmai despre asta era vorba in text. Postacii altora au grija de (re)numele dvs, cei de la PSD – de la al meu. Eu zic ca nu se merita. Nu vă răspund la partea cu informatul, că nu ați înțeles mesajul. Nici eu nu am deținut nicio televiziune. Nici dvs nu ați deturnat nimic. Era un exemplu. Ca informare, vă felicit pentru echidistanța demonstrată când ați inaugurat fabrica de la Săbăoani cu primarul comunei, de la PSD, și cu primarul Romanului – de la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !