PSD: Rotaru în CJ, Iștoc în CL

rotaru4La finele săptămânii, TSD Neamț a fost gazda unei dezbateri cu omologi din mai multe județe. Președintele TSD Neamț, Alexandru Rotaru, a subliniat faptul că, pentru alegerile din 2016, tinerii din formațiunea politică vor avea măcar un loc rezervat pentru lista de consilieri locali. și nu doar la Roman, ci în toate localitățile din județ.

alexandru istocAlexandru Rotaru spune că în ceea ce privește Romanul există un candidat potrivit, preşedintele interimar al organizaţiei, Alexandru Iştoc (foto dreapta): “Eu sper ca în toate cele 83 de localități să ofer o șansa unui tânăr, pentru că sunt convins că avem tineri în organizație care ne pot reprezenta cu mândrie și sunt pregătiți pentru a ocupa o funcție în administrația locală. La Roman sper să fie mai multe locuri oferite tinerilor, pentru că organizația de tineret avut un cuvânt de spus de-a lungul timpului, iar la campanii munca și greul noi am dus-o”.

Alexandru Rotaru a mai spus că pentru alegerile locale din 2016 nu vizează neapărat o funcție, dar cel mai probabil se va regăsi pe lista de consilieri județeni. Numele lui Alexandru Rotaru se regăsește și pe lista deja votată a PSD pentru europarlamentare, dar cu șanse reduse ca, până la finele acestui mandat, să ajungă să reprezinte România în Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !