Strand municipiul Roman

Ștrandul, premiat de Portalul naţional de Administraţie

premiu excelentaPe 22 octombrie a avut loc la Poiana Brașov cel mai important eveniment al anului din administrația publică: cea de-a XI-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. 
Primăria Municipiului Roman, reprezentată la această Gală de domnul primar Laurențiu Dan Leoreanu a primit „Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în infrastructură” pentru proiectul „Complexul Sportiv și de Agrement Moldova”.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Au participat peste 150 de persoane, reprezentând tot atâtea instituții ale administrației publice, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !