Motănel a ajuns după gratii

Alexandru Mihăilă, cunoscut sub numele de Motănel, a fost arestat. Copila pe care a accidentat-o la finele săptămânii trecute pe trecerea de pietoni de la FotoCentral (foto) a murit duminică, la Spitalul din Iași. Sâmbătă spre duminică noapte, Motănel a provocat și un scandal într-un bar din Trifești, alături de alte două persoane, și ele reținute pentru 24 de ore.

 

Conform polițiștilor, duminică, victima accidentului rutier, din data de 19.11.2013, M. D., de 12 ani, a decedat la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Șoferul – Alexandru Mihăilă, de 25 de ani, din Roman –  a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

În plus de aceasta, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Trifești, a provocat un scandal la un bar din localitate, acțiunea sa întrunind elementele constitutive ale infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire, distrugere și port fără drept al unui obiect înțepător – tăios.

Au mai fost depistați și reținuți M. Constantin, de 46 de ani, din Roman și D. Gheorghe, de 39 de ani, din comuna Trifești, ambii cercetați în același dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire și distrugere. Aceștia au fost reținuți pentru de 24 ore, urmând ca în ziua 26.11.2013 să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !