Cine sunt candidații pentru funcția de primar al Romanului

Primaria RomanMarți, 26 aprilie, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale de pe 5 iunie, când romașcanii și toți cetățenii  cu drept de vot își vor alege primarul, consilierii locali și consilierii județeni. Față de alegerile de acum patru ani, președintele de Consiliu Județean nu se va mai alege de către cetățeni, ci din rândul consilierilor județeni.

Pentru funcția de primar al Romanului s-au înscris următorii candidați: Sorin Dumitru Cazan (PRU), Dorel Chelaru (ALDE), Camelia Duca (PSRO), George Norocel Harabagiu (independent), Constantin Iancu (PMP), Laurențiu Leoreanu (PNL) și Gheorghe Oprea (PSD).

Candidatura lui George Norocel Harabagiu, un jurnalist din Piatra Neamț, „mutat” de câteva zile la Roman este pusă sub semnul întrebării, după ce jurnalistul romașcan Teo Rusu a contestat dreptul acestuia de a candida, din cauza faptului că nu a strâns numărul necesar de semnături cerut de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !