Romașcanii vor locuințe

Odată perioada concediilor încheiată, conducerea Primăriei Roman a reluat audiențele. Joi, la dispoziția cetățenilor a stat viceprimarul Lucian Micu, la discuții fiind înscriși 14 romașcani. Cei mai mulți au solicitat ajutor de conducerea instituției pentru a primi o locuință socială. „Din păcate, în acest moment nu mai avem liberă nicio locuință. Nu vorbim doar de apartamentele de blocurile pe care Locato le are în administrare, dar nici în strada Fabricii nu mai este vreo cameră liberă”, a declarat viceprimarul Romanului.

 

O speranță pentru sutele de romașcani care trag nădejde de a închiria o locuință de la stat este grăbirea procedurilor de evacuare a celor care au o astfel de locuință, dar nu-și achită chiria sau datoriile la întreținere. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că s-au trimit somații către toți chiriașii rău platnici, adică aproape 10% dintre cei care au primit o locuință de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !