112

Trei victime din cauza neatenței

112Trei persoane au fost rănite pe un drum județean din Horia, din cauză că un șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 15.10. Polițiștii spun că un bărbat de 49 de ani, din Gârcina, conducea un autoturism pe DJ 207 C, având direcția de deplasare către Cotu Vameş. Acesta nu s asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare la stânga pentru a intra într-o parcare amenajată, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 49 de ani.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !