Modernizarea sensului giratoriu din Islazului

sens lutcaAutoritățile locale plănuiesc pentru primăvara anului viitor să intervină cu un proiect mai amplu de reabilitare a infrastructurii în zona Primăverii – Islazului – Mihai Vitezu. Aici, administrația publică locală, în  parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, intenționează să amenajeze o troiță în sensul giratoriu ce duce spre Luțca.

Primarul Laurențiu Leoreanu spune că amenajarea sensului giratoriu de la intersecția spre Luțca se va face din bugetul local, dar troița care va completa ansamblul va fi realizată de Arhiepiscopia Romanului.  Edilul Romanului spune că în zonă, anul viitor se vor reabilita și cele trei străzi – Mihai Viteazu, Primăverii și Islazului.

De precizat este și faptul că lucrările vor începe abia în primăvarră. Tot în zona Mihai Viteazu, în aceste zile s-a încheiat lucrarea de extindere a iluminatului public pe două străzi ce duc în primăverii și anume 8 Martie și 13 Septembrie.

Foto: Ziarul de Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !