PTP Chapter Roman îi așteaptă pe copii în Parcul Municipal

ptp ziua copiluluiMembrii People to People (PTP) din Roman organizează duminică, 29 mai 2016, ,,PTPI-Ziua Copilului”, „o călătorie special concepută pentru toți cei cu inimă de copil”.

Cei 30 de membrii PTP implicați în organizarea acestui proiect, aflat la cea de-a doua ediție, au pus cap la cap un program tematic elaborat, atractiv, ce oferă celor mici o gamă largă de activități speciale. Părinții sunt așteptați alături de copii în Parcul Municipal, lângă debarcader, începând cu ora 15 :00 pentru a sărbători Ziua Copilului, prin participarea la activități în aer liber, întreceri sportive, jocuri distractive, picturi pe față, animale din baloane și multe alte surprize.

„Copilăria a fost și va rămâne tărâmul tuturor viselor și a descoperirilor. Membrii PTP vă promit o zi de neuitat și vă invită să luați parte, alături de ei, la frumoasa mini-petrecere a copiilor organizată de ziualor. Vacanţa de vară se anunţă a fi una încărcată de acţiuni benefice atât pentru noi, cât şi pentru responsabilii Capitolului People to People Roman. Aceeaşi vacanţă de vară mult aşteptată, alte activităţi PTP mult aşteptate„, spune Ana Maria Tihon, PR în cadrul PTP Roman.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !