112

Două șoferițe au intrat cu mașinile în copaci

112Ieri, 28 decembrie, în doar o oră, în zona Romanului au avut loc două accidente rutiere. Ambele, parcă trase la indigo, au implicat două șoferițe care, din cauza neatenției, au intrat cu mașinile în copacii de pe marginea drumului.

Primul accident a avut loc în jurul orei 12.25, pe drumul dintre Piatra Neamț și Roman, în afara localităţii Trifeşti.

Polițiștii spun că o tânără, de 18 ani, din Bîra, conducea un autoturism către Roman. Pentru că nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de un autoturism ce se deplasa în faţa sa, aceasta a frânat brusc și a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un copac și autoaccidentându-se. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și s-a stabilit că purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

La circa o oră după primul accident, tot pe același drum în afara localităţii Trifeşti, a mai avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii spun că o tânără, de 26 de ani, din Pipirig, mergea către Roman, însă a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei sale de mers şi a intrat în coliziune cu un copac, autoaccidentându-se. Și în acest caz conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului și purta centura de siguranță.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !