Jurnalistul George Harabagiu: Leoreanu, „colindat” de DNA

harabagiu tinta Pe o pagină de socializare a Facebook, denumită, generic Nelu Gardianul, scrie, așa cum public recunoaște, jurnalistul George Harabagiu, cunoscut în mediile politico-editoriale-informative ca cel care, de-a lungul anilor, a dezvăluit, mai pe bune sau mai puțin pe bune, multe nereguli. Mai puțin pe bune, în sensul că nu s-a întâmplat nimic după. Din ceea ce reiese din postările asumate de Harabagiu este că Romanul a intrat în gura acestuia. Larg deschisă.

Leoreanu, colindat de DNA

 

Două postări, mai vechi, din momentul în care la Roman a fost lansat candidatul PSD pentru șefia Primăriei Roman la alegerile din 2016, anunță vești despre actualul edil al municipiului:

“Moș Craciun a lăsat sa se înțeleagă ca pina de sărbătorile de iarna , primarul Romanului , ” don Leoreanu” va fi vizitat de … colindători !” (9 octombrie).

deschide usaTot pe 9 octombrie, George Harabagiu scria pe pagina Nelu Gardianul și despre candidatul surpriză al PSD, dar continua subiectul Leoreanu – DNA, candidatul social democrat find “domnul” și Leoreanu fiind părintele familiei romașcane: “PSD ” lansează ” la Roman un candidat” surpriza „! Aflat in vizorul DNA, Primarul de Roman Laurențiu Leoreanu are cu adevărat o problema: va reduși sa isi tipărească numele pe buletinul de vot, la alegerile din 2016? Sau DNA-ul va ” transă ” un adevar, care va genera o lovitura de teatru?

Vin vremuri grele pentru ” parintele familiei romascane”. Dan Laurențiu Leoreanu va trebui sa se pregătească pentru o confruntare ” la baioneta” la alegerile din 2016 . Asta pentru ca, rezultatele ” reorganizării” filialei romascane a PSD incep sa devină vizibile. Astazi, in cadrul unei conferințe de presa ( la care este așteptat sa participe si președintele PSD Neamt, deputatul Ionel Arsene) va fi ” oficializată ” candidatura pentru Primaria Roman a d-lui Gheorghe Oprea. Mutarea PSD este extrem de interesantă, mai ales din perspectiva faptului ca atit candidatul ales, cit mai ales strategia sa de campanie, sint deocamdata adevărate ” necunoscute” pentru presa nemțeană ( amănuntele fiind păstrate la ” secret de PSD Neamt) Nu ma pot pronunța in ceea ce privește șansele lui Oprea in confruntarea cu Leoreanu, dar exista unele zvonuri ( care vin din zona presei de investigație ) din care rezulta ca Leoreanu este in vizorul procurorilor DNA ( fiind audiat in calitate de , martor – deocamdata, in dosare notorii de corupție ) si nu este exclusă o ” rasturnare” spectaculoasa da situație , daca situația juridică a lui Leoreanu se va acutiza , in perioada imediat următoare . Revin cu update!”.

Nu am mai găsit un update, dar nici zilele nu au intrat în sac.

Morții lui George Lazăr

george harabagiuGeorge Harabagiu a mai scris, mai de curând, și despre un fost liberal, dar tot romașcan, George Lazăr. De rău a scris, despre accidentul în care fostul prefect a fost implicat și în urma căruia o persoană a murit. Harabagiu spune: “Morții nu iarta! Timp de fix, 24 de ore ma uit consternat la cea mai ” jenanta ” făcătură naționala ! Culisele ei sunt extrem de complicate . Pentru cunoscători insa, ” tiparele manupularii” ramin aceleași . Liberalii sint disperați ! Vor sa il ” șantajeze” pe Gabriel Oprea, folosindu-se de moartea unui polițist la datorie!! Ei bine, i-am lăsat sa ma atace. Sa ma înjure ! Sa ma considere ” vuvuzeaua” oricui! Pentru ca , in disperarea lor au uitat sa precizeze ca au folosit cindva aceleași metode de diversiune . Au plătit presa sa tacă !! Liberalul George Lazar, fost prefect de Neamt, a omorit un om , pe DN 15 D ( drumul Piatra Neamt – Roman) si a distrus un Touareg al CJ Neamt, intr-un tragic accident rutier. Atunci s-a încercat mușamalizarea cazului. Se stie bine cum. Unii polițiști au sarit atunci in apărarea prefectului, in mod nepermis si imoral! Întreaga poveste a fost denunțața DNA-ului. Un om a murit! Iar acum liberalul a ” prins” glas din nou! Varianta oficială , e ca prefectul era in timpul serviciului. De ce nu folosea mașina din dotarea Prefecturii ? Nu mai conteaza ! Cu ce e mai presus moartea politistului la datorie, fata de moartea bărbatului ” sfărâmat ” de mașina condusă de prefectul ( acum marele activist liberal ) George Lazar? De ce atunci , liberalii puneau ” batista pe țambal „, iar acum manipulează in disperare , cerind demisia gen Gabriel Oprea ? Pentru ca au uitat de ” morții lor” si acum profita de o tragedie, chipurile pentru a răzbuna ” morții altora”! Rusine, ipocritilor! Morții nu iarta! Indiferent ai cui sint!” (postare din 25 octombrie)

Ca o notă absolut personală, în spiritul “i se putea întâmpla oricui un astfel de eveniment” și morții sunt întotdeauna de vină – http://www.ziarpiatraneamt.ro/george-harabagiu-accident

În rest, pe pagina de Facebook Nelu Gardianul mai găsiți numai de bine despre unii și de rău despre alții. Nici de Pinalti nu mai e de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !