Romașcanul Zacharia Drucker – fost consul al României, urmărit de Interpol

Romașcanul Zacharia Drucker, administrator al mai multor firme din domeniul construcțiilor, este dat în urmărire prin Interpol, anunță spynews.ro. Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost dat în urmărire naţională şi prin Interpol pentru mai multe fapte de înșelăciune și spălare de bani.

Interpolul a emis o „Alertă roşie“ pe numele romașcanului, patron al firmelor Drucker Ingine-ring şi Mileniul High Construction, fiind, în urmă cu zece ani, şi consul onorific al României în Israel. Conform sursei mai sus menționate, Zacharia a construit mai multe clădiri în Ierusalim, iar în contractele pe care le-a încheiat cu beneficiarii a folosit diverse inginerii financiare, reuşind în acest fel să-i înşele pe viitorii proprietari cu sume deosebit de importante. Pe 22 noiembrie anul curent, Zacharia Drucker a fost citat în calitate de petent în proces cu Curtea de Apel Paris.

 

Mai multe informații găsiți pe www.spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !