george balan

Schimbări în CL Roman. George Bălan revine în politică

george balanPentru alegerile din 2016, lista de candidaturi pentru Consiliul Local se va modifica. Fiecare partid va decide cine sunt cei mai potriviți, iar în PNL Roman, președintele Laurențiu Leoreanu, spune că se vor opera mai multe modificări. Motivul ține de faptul că unii dintre actualii aleși locali vor să se ocupe mai mult de propriile afaceri.

În plus, edilul spune că prezența la ședințele Consiliului Local este obligatorie în rândul echipei sale de consilieri, motiv pentur care cei care nu au disponibilitate în program e mai bine să renunțe.

În luna septembrie se va opera o nouă modificare în structura CL Roman, după demisia în luna iulie a consilierului PNL Daniel Petrea. Până acum, partidul nu a luat nicio decizie asupra celui care îi va lua locul. Conform listei de supleanți de la alegerile din 2012, următorul este Dan Zaharia, directorul Liceului Tehnologic Vasile Sav, dar cel mai probabil în CL va ajunge George Bălan.

George Bălan este fost membru al PSD, retras oarecum din politică din 2010, însă apropiat al echipei primarului Leoreanu. În manatul trecut, a mai ocupat funcția de consilier local. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !