Premiu de excelență pentru lucrările de infrastructură

Primaria Roman a fost nominalizata şi în acest an pentru “Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie”, eveniment ce analizeaza profesionalismului şi bunele practici din administraţia publică. Gala a fost organizata de portalul administraţie.ro, nominalizările fiind făcute pe baza aprecierilor specialiştilor portalului administraţie.ro şi a voturilor online exprimate de cititori.

Premiul a fost ridicat de purtatorul de cuvant al Primariei Roman, primarul Laurentiu Leoreanu fiind plecat intr-o vizita oficiala in Armenia. Primaria Roman a primit premiul de excelenta pentru cele mai valoroase lucrari de infrastructura. 

La acest eveniment au participat lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori si deputaţi.

In cadrul aceluiasi eveniment, si Consiliul Judetean Neamt a fost nominalizat si premiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !