1,3 milioane pentru siguranța în școli

scoalaAstăzi, la Prefectură, s-au stabilit activitățile pentru asigurarea siguranței în școli. Pentru anul şcolar 2014-2015 s-au alocat 1.300.697 lei pentru creşterea siguranţei în şcoli, iar pentru anul şcolar 2015-2016 primăriile au raportat o sumă mai mare, respectiv 1.360.442 lei.

Directorul Direcției de Sănătate Publică a menționat un rezultat al controalelor care s-au desfășurat în unitățile de învățământ pe parcursul lunii septembrie. Pentru îndeplinirea condițiilor necesare, s-a acordat încă unei unități școlare, autorizația sanitară de funcționare. ”Insist pe măsuri coordonate între autoritățile locale și conducerile școlilor, pentru rezolvarea condițiilor necesare obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare. Până atunci trebuie rezolvată, punctual, o sursă de apă potabilă și un lavoar, unde copii pot să se spele pe mâini înainte de a mânca pachețelul primit de la școală sau de acasă” a subliniat prefectul județului Vlad Angheluță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !