SCM Petrotub Roman – FC Panciu 3-0

scm petrotub fc panciuDupă prima înfrângere din acest sezon competițional, SCM Petrotub și-a revenit, iar vineri, 4 septembrie, a învins pe teren propriu echipa FC Panciu, cu scorul de 3 la 0 ( Damian 25′ , Petrila ( pen ) 62′ , Tofan 84 ‘ ).

Vă prezentăm în cele cu urmează cronica meciului, conform paginii oficiale a echipei SCM Petrotub.

Prima partida de pe teren propriu din acest sezon a avut un deznodamant fericit , deoarece echipa noastra a castigat clar scor 3-0 ! Inca de la inceputul meciului, pressingul romascan a dat roade, iar Damian, Tapu sau Samson au ratat de putin cadrul portii dupa actiuni elaborate pe partile laterale !
Primul gol a venit oarecum logic, avand in vedere cursul jocului de pana atunci, atunci cand o schema lucrata la antrenamentele premergatoare jocului a dat roade si Damian a reluat in plasa o centrare perfecta a lui Samson !
A doua repriza , FC Panciu a dat semne de revenire , dar doar dupa ce echipa noastra a marcat si golul 2 ,prin Petrila , ce a transformat ( cu emotii ce-i drept ) o lovitura de pedeapsa obtinuta de Lucaci !
Momentul psihologic al meciului a fost in minutul 65, cand Grigore a faultat in pozitie de ultim aparator, decizia fiind una neiertatoare : cartonas rosu si penalty pentru echipa focsaneana ! Din fericire, sutul ce a urmat a lovit transversala si a iesit in afara jocului,soarta jocului fiind din acel moment una clara !
Pe final, cu Tofan proaspat intrat , contraatacurile noastre au fost din ce in ce mai taioase , iar golul marcat de acesta in mintul 84 arata acest lucru : pasa de gol Dutciuc – finalizare necrutatoare Tofan !
3-0 FINAL , si saptamana viitoare ne asteapta o echipa artagoasa dar care poate fi infranta : FC Zagon !

Primul 11 : Haraguta – Rotariu , Marin,Grigore,Magirescu – Petrila-Samson, Popa,Lucaci – Damian,Tapu ! Au mai intrat : Dutciuc, Braescu,Tofan, Sofroni !

 

Etapa viitoare, sâmbătă, 12 septembrie, SCM Petrotub va juca în deplasare, la FC Zagon.

Foto: SC Municipal Petrotub Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !