oana bulai - tu

Oana Bulai neagă varianta numirii sale ca secretar de stat

oana bulai - tuÎn ciuda faptului că zvonurile privind numirea Oanei Bulai în funcția de secretar de stat la un minister veneau din surse neoficiale, dar credibile, în cursul acestei seri aceasta a infirmat discuțiile:” Nu a fost nicio discuție care să privească numirea mea ca secretar de stat în vreun minister”.

Oana Bulai spune că nici nu a primit vreo propunere în acest sens și nici nu și-ar dori: „Momentan, o astfel de funcție nu privește interesele mele. Am un proiect personal care vizează județul Neamț, este un proiect local. Nu mă interesează o funcție de secretar de stat”.

Discuțiile au apărut și în contextul în care președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a câștigat, din partea conducerii centrale a formațiunii, dreptul de a reprezenta interesele partidului ca secretar executiv regional pe zona Nord-Est, deci cu o mai mare deschidere de promovare a nemțenilor în instituțiile de la nivel central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !