Cu ce contra-candidat vine PSD pentru Leoreanu la viitoarele alegeri

oare cineVineri, 9 octombrie, se organizează, după multe luni, mai exact de când au fost alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, o conferință de presă. Din ce am reușit să aflăm, neoficial, scopul întâlnirii între conducerea cea nouă – reprezentată de Dan Manoliu – și presă are ca scop prezentarea candidatului formațiunii pentru alegerile locale din vara anului viitor. Aflați cine este, conform surselor noastre.

Conferința de mâine a fost programată, inițial, pentru ora 12.00, mutată ulterior la ora 14.00 din motive ce țin de videonconferința cu vicepremierul Dragnea ce va avea loc în primul interval al zilei.

Din ce am reușit să aflăm, neoficial, mâine romașcanilor le va fi prezentat candidatul formațiunii pentru Primăria Roman pentru alegerile din 2016 și anume un funcționar din cadrul Finanțelor Roman, Gheorghe Oprea.

Acesta este cunoscut de romașcani în special în mediul economic, ocupându-se de-a lungul anilor de operațiunile de control. În mod normal, ca funcționar public, acesta nu poate fi membru al unui patrid politic, dar sursele noastre spun că Gheorghe Oprea a decis să se suspende din funcția de la Finanțe pentru a putea reprezenta PSD și a-și putea prezenta din timp programul, plus a recupera la capitolul imagine, neavând, în raport cu actualul primar, notorietate.

Dacă unii romașcani spun despre Gheorghe Oprea că munca de la Finanțe i-ar putea dăuna în fața electoratului din cauza faptului că, la un anumit nivel, reprezintă imaginea omului care ia banii oamenilor, alți romașcani îl văd pe eventualul candidat ca fiind o persoană căreia nu îi poți reproșa multe, un om “fără schelete în dulap”.

De-a lungul ultimelor luni, pentru PSD s-au mai avansat și alte nume de candidați  cum ar fi Viorel Stan (inspector general școlar), Valentin Luncanu (proprietar al restaurantului Chianti) sau chiar al actualului președinte al formațiunii – Dan Manoliu.

Săptămâna aceasta, întrebat de News-Roman despre viitoarele alegeri,primarul Laurențiu Leoreanu a zis că nu se teme de nimeni, că principalul contra-candidat este el însuși și căîntr-un sondaj realizat de Constantin Holban, consilier local PSD, are 72% cotă de încredere în fața romașcanilor.

Vom reveni mâine cu informații care să confirme sau nu zvonul cu privire la candidatul propus de PSD pentru alegerile din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !