tichete sociale

Se distribuie tichetele sociale

tichete socialePână pe 18 decembrie, cei peste 3.100 de beneficiari ai programului social de acordare de tichete sociale se pot prezenta la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Roman pentru a le ridica.

Tichetele sociale în vloare de 40 de lei pot fi utilizate pentru achiziția de alimente și medicamente. Aceasta este cea de-a patra tranșă  și ultima pe acest an de acordare a bonurilor. Dacă persoanele nevoiașe din Roman așteaptă și ajutorul în alimente de la Uniunea Europeană, autoritățile locale nu au deocamdată vești bune.

Anul trecut, alimentele de la uniunea europeană au venit tot cu întârziere, deși în mod normal se dădeau în luna noiembrie. Problemele intervenite țin de licitațiile pentru achiziționarea produselor, dar și de seriozitatea agenților. În fiecare an au fost probleme legate de lipsa unor cantități suficiente din unele alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !