Vinovații pentru “incidentul” cărnii descărcate neigienic la Hala Centrală din Roman

carne hala centralaÎn cursul acestei zile, în urma materialului și imaginilor publicate de News-Roman, conducerea Primăriei Roman a demarat o investigație cu privire la faptele semnalate. Primele verificări arată că vina pentru lipsa de legalitate a modului de depozitare a produselor din carne aparține șoferului firmei transportatoare.

În ciuda speculațiilor făcute în mediul virtual, firma NU aparține fostului consilier local Petrică Căpraru. În urmă cu doar câteva minute, primarul Laurențiu Leoreanu ne-a declarat că firma ce deține spațiu închiar în Hala Centrală și care este implicată în acest subiect se numește SC Enache Prest: “Societatea are spațiu închiriat în hala Centrală, iar transportatorul este din Piatra Neamț. Firma transportatoare – Abatorul – este autorizată de Direcția Sanitar Veterinară (DSV). Cu toate acestea, șoferul mașinii, din ce am aflat până la această oră, a decis să nu mai monteze carnea pe așa zisul tunel, ci să o așeze pe podea, din cauza vântului care în acea zi bătea cu putere (n.r. – imaginile sunt filmate în cursul zilei de luni, 18 inaurie). Oricum, din ce știm firma a fost amendată de cei de la DSV și noi i-am avertizat, astel încât, dacă va mai exista o abatere – vom rezilia contractul cu societatea pentru spațiul din Hala Centrală”.

Imaginile filmate la începutul acestei săptămâni pot fi urmărite mai jos.

Vom reveni cu declarațiile celorlalți factori care pot lua măsuri pentru ca astfel de cazuri să nu mai aibă loc.

 

 

3 thoughts on “Vinovații pentru “incidentul” cărnii descărcate neigienic la Hala Centrală din Roman

  1. Ce treaba are vantul de afara cu carnea asezata corespunzător la interior. Vantul bătea afara.

    1. Probabil ca ar fi vorba de balansul masinii… Azi vom reveni cu alte detalii. Din „auzite”, nu este prima data cand masina respectiva cara produsele in acest fel. Dar, din ceea ce stim, situatia s-a remediat, iar daca va exista o noua abatere – magazinul se va inchide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !