Copiii din zonele afectate de inundații se distrează alătui de polițiști și jandarmi

Peste 180 de copii care locuiesc în zonele din Moldova afectate de inundații vor pleca în taberele organizate de Ministerul Administrației și Internelor, în spațiile de cazare aflate în administrarea Poliției sau Jandarmeriei Române, se arată într-un comunicat de presă emis de MAI.

Taberele au o durată cuprinsă între cinci și zece zile si vor fi organizate la :coala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”- Câmpina, Baza de Pregătire si Cazare Snagov, Complexul de Agrement Mamaia, Scoala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, Centrul de Pregătire si Perfecționare Jandarmi Tăsnad și Complexul de Agrement Saturn. 

Polițistii și jandarmii români au pregătit pentru copii programe și activități sportive, artistice, jocuri, concursuri, precum și vizitarea unor obiective turistice sau istorice.

Acțiunea debutează duminică, 1 august și se va încheia luni, 23 august, fiecare grup de copii urmând a fi însoțit si coordonat de cadre didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !