S-a lovit cu mopedul de o mașină

Vineri seară, în jurul orelor 21:55, un tânăr de 19 ani, din Ion Creangă, era să-și piardă viața, după ce a intrat cu mopedul într-o mașină. Polițiștii susțin că acesta consumase și băuturi alcoolice și mergea și cu viteză, astfel încât nu a reușit să evite impactul. 

Marcel Dragoș N. de 19 ani, din comuna Ion Creangă, conducea, cu viteză excesivă, un moped pe drumul ce leagă Valea Ursului de Cotu Vameș. Ajuns la intersecția cu DJ 207D, a intrat în depășirea unui autoturism, oprit regulamentar în intersecție de conducătorul auto  Valentin Andrei Ș, care voia să se asigure. Întrucât Marcel nu a păstrat o distanță laterală suficientă în timpul depășirii a intrat în coliziune cu roata stânga față în autoturismul condus de Valentin Andrei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care suferit mai multe traumatisme, inclusiv la coloană, bazin și  șold, însă nu a dorit să rămână internat în spital.

Marcel Dragoș a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat  că avea o alcoolemie de 0,38 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Roman unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !