Spectacolul „Miracolul eminescian” vă așteaptă la Piatra Neamț

Sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 16.00, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” vă invită la o întâlnire cu versurile eminesciene  într-un spaţiu mai puţin convenţional, în incinta Galleria Mall, la etajul 1.  

Intitulat „Miracolul eminescian”, spectacolul este unul de muzică şi poezie, dar unul atipic, uşor diferit de cele care se organizează, de obicei, în această zi a naşterii poetului nostru naţional. Versurile eminesciene vor fi  puse pe note de o formaţie ieşeană de muzică folk, „Emidor”, care va interpreta live 12 piese inspirate din creaţia marelui poet. Invitat al spectacolului este şi Dan Iacob care va recita câteva dintre poeziile eminesciene. 

„Protagoniştii vor depăşi graniţele scenei şi vor încerca, alături de public să iniţieze o dezbatere pe tema vieţii şi operei marelui poet. Spectacolul îşi propune să vină în întâmpinarea publicului de toate genurile şi de toate vârstele, provocându-l să participe activ la o manifestare care iese din tiparele clasice ale unui spectacol de poezie şi muzică organizat într-un spaţiu consacrat special manifestărilor literar-artistice. De data aceasta, poezia va fi cea care va ieşi în căutarea cititorilor ei, rămaşi, din păcate, tot mai puţini”, se arată în comunicatul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !