Centrul orașului se închide, începe Festivalul Toamnei


Romascanii sunt invitati la cea de-a treia editie a festivalului Zilele Toamnei. Sărbătoarea va avea loc în perioada 22 – 25 septembrie, în Piața „Roman-Vodă”, cand pe scena vor fi prezenti artisti de la Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, Margareta Clipa, trupele „Fără Zahăr” și Hi-Q. Din bugetul local nu se va cheltui nici un leu pentru organizarea acestui eveniment. Circulația autoturismelor în zona centrală a municipiului va fi blocată în perioada 22 – 25 septembrie.

„Zilele Toamnei” sunt organizate în baza unui parteneriat cu firma ieșeană Events Management SRL, conform căruia aceasta se ocupă de desfășurarea în bune condiții a sărbătorii, iar municipalitatea pune la dispoziție doar terenul și utilitățile necesare. Societatea ieseana se va ocupa de organizarea spectacolelor, de amplasarea teraselor agenților economici, precum și de pregătirea scenei și a instalațiilor de sonorizare și lumini aferente

Joi, 22 septembrie, vor fi concursuri karaoke, vineri 23 septembrie – Ansamblul Ciprian Porumbescu, impreună cu Margareta Clipa.

Sâmbătă, 24 septembrie, vor concerta Ramona Ursache, Daniela Cojocaru Band și Fără Zahăr. Duminică, 25 septembrie, la Roman vor fi prezenți artiști precum Alexandru Recolciuc, Paula și Hi-Q.

Pe tot parcursul festivalului, romașcanii vor fi invitați la un tîrg de produse tradiționale cu standuri de prezentare a produselor alimentare specifice perioadei de toamnă, precum și la mai multe terase de alimentație publică unde la mare cinste vor fi micii, berea sau alcoolul de sezon – vinul sau mustul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !