Mese de șah și coșuri de baschet

Cele patru locuri de joaca noi amenajate cu bani din bugetul local vor fi modernizate dupa modelul parculetelor din strainatate. Autoritatile spera ca acestea sa fie gata pana la finele acestei saptamani. Copiilor li s-au pregatit si altfel de surprize pe langa distractiile obisnuite din aceste parcuri. Astfel, in Panaite Donici s-au montat mese pentru sah, iar in parcul din zona ANL-urilor din Vasile Lupu se vor monta cosuri de baschet.  

In vara aceasta au mai fost amenajate alte doua locuri de joaca, unul la Școala nr. 6, în cartierul Nicolae Bălcescu și unul în Aleea Revoluției. Pe lîngă aceste, altele 13 se construiesc prin proiectul «Spații verzi din zona anton pann – bulevardul republicii. In total, la finele anului 2011 sunt estimate a fi incheiate lucrarile la 23 de noi locuri de joacă din municipiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !