Cu noul Cod al Muncii „asumat”, senatorul Ioan Chelaru cere concedierea Puterii

Într-un comunicat de presă remis redacției noastre, senatorul Ioan Chelaru critică actuala Putere, fiind nemulțumit nu numai de noile modificări aduse Codului Muncii, dar și de refuzul Guvernului de a organiza o dezbatere parlamentară pe baza proiectului de modificare a acestui act.

 

“Indiferent la argumentele sindicatelor, patronatelor, ale opozitiei sau cetatenilor romani, Guvernul este prins intr-o cursa contra cronometru, avand ca finalitate asumarea raspunderii pentru un nou Cod al Muncii. Orice adaptare a legislatiei, indiferent de domeniu, la cerintele pietei si legislatiei comunitare, desi salutara, nu poate fi facuta, nici macar sporadic, fara o dezbatere reala, iar executivul, prin aceasta noua asumare face iar acest lucru, transformand o exceptie intr-o regula de baza desi implicatiile acestei modificari afecteaza peste 6 milioane de romani”, se arată în comunicatul de presă emis de senatorul PSD Ioan Chelaru.

Întregul comunicat poate fi descărcat de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !