Accident la ieșirea de la Institutul Franciscan

institut franciscanIeri, 29 septembrie, în jurul orei 13.40, pe str. Ştefan cel Mare din Roman a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane. De vină este un șofer care nu s-a asigurat înaintede a ieși de la Institutul Franciscan, motiv pentru care a rămas fără permis.

Polițiștii spun că un bărbat, de 59 de ani, din Roman, conducea o autoutilitară pe calea de acces în Institutul Franciscan. Ajuns la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare, șoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul prioritar de către o femeie de 46 de ani, din Săbăoani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerei din autoturismul acesteia, o minoră de 14 ani. Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au reținut permisul de conducere romașcanului, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie pentru 15 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !